ODD

Q04L63 House / mf+arquitetos

The architecture of Q04L63 House starts with the idea of a summer house. It is basically for a family that consists of a couple and their three kids with separate age limits, visits the house on week-ends to enjoy some beautiful family moments and to attend some family and friend members as guests in the house

The idea was to utilize half of the absolute region for social communication split between spaces, for example, gourmet, lounge area, living, pool and steam room. The rest was proposed for the private rooms, all things considered.

This intimate zone is situated at the front of the house and is isolated by a corridor at the middle, offering admittance to all rooms and the house foundation. The materials chose for the covers were all normal, bringing about an all the more inviting, present day and immortal space. Among them, stones, for example, the sandy travertine marble from Egypt that covers the whole floor and dividers as in the fundamental corridor, dark record, which was utilized in washrooms and ledges and rural rock as an afterthought dividers. Out of sight, solid pieces and hijau stones make up the pool zone. Notwithstanding the utilization of wood, which considers nature in all spaces.

The furniture by various creators, for example, Brazilians Jader Almeida, Paulo Alves and the Austrian Martin Eisler was likewise deliberately picked, offering need to items, for example, wood, calfskin, textures and common filaments, which follow similar example of tones and components, all things considered. To expand association with the outside, an area on the riverside wealthy in characteristic excellence, vegetations was embedded in various purposes of the house.

Cite: “Q04L63 House / mf+arquitetos” [Casa Q04L63 / mf+arquitetos] 19 Jan 2021. ArchDaily. Accessed 24 Jan 2021. <https://www.archdaily.com/955270/q04l63-house-mf-plus-arquitetos> ISSN 0719-8884

Tags

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *